Keukens op maat Haren

Van der Linde Interieurs maakt uw huidige keuken aangepast aan de eisen van deze tijd. Alles sluit weer aan op de nieuwe normen en kleuren. Soms is het is niet nodig om een geheel nieuwe keuken te plaatsen, nieuwe lades en fronten doen al wonderen. Bij Van der Linde Interieurs is alles exact op maat gemaakt.

Niet alleen voor keukenrenovatie, maar ook voor een nieuwe keuken op maat zijn wij de specialist. Landelijk of modern, bij van der Linde Interieurbouw te Zuidlaren bent u aan het goede adres. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in nieuwe keukens en keukenrenovatie. Service en klantgericht denken staan bij ons hoog in het vaandel.

Uitgangspunt voor Van der Linde is het realiseren van de beste keukenoplossingen voor uw situatie. Bezoek de showroom in Zuidlaren (op afspraak), hier vindt u ideeën en kunt u uw wensen bespreken.

Vanzelfsprekend kunnen wij ook bij u thuis uw wensen met u bespreken. Bel voor een vrijblijvende afspraak. U ontvangt dan een gedetailleerde offerte voor uw nieuwe keuken of keukenrenovatie.