Over ons

Bedrijfswagen

Bedrijfswagen

Met een kastenwand op maat van Van der Linde kiest u voor vele jaren aan opbergplezier, waarbij kwaliteit bovenaan staat. Van der Linde Interieurbouw te Zuidlaren (nabij Assen, Groningen en Haren) levert maatwerk in: schuifdeuren, kastwanden, inloopkasten, kantoorkasten, ladekasten, Dress-up / dress-in kasten, move kasten en keukens.

We beschikken al meer dan 35 jaar over vakkennis en een eigen montagedienst. Ook verzorgen wij service en onderhoud voor bestaande keukens.

In onze showroom staan een aantal kastenwandsystemen die geheel op maat worden gemaakt. Hoekkasten, inloopkasten en zelfs kasten onder een schuine kap, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

U heeft de beschikking over een enorm scala aan kleuren, systemen, materialen en kastindelingen, die u eindeloos kunt combineren, totdat het gewenste eindresultaat is bereikt. De keuze is groot, zodat u altijd de passende oplossing vindt. U kunt bijvoorbeeld uw kastinterieur voorzien van lades op maat of van ladefronten in dezelfde kleur als uw schuifdeuren.

Uitgangspunt voor Van der Linde is het in staat zijn om voor de beste kastoplossingen en opbergmogelijkheden te zorgen om uw kastidee te realiseren.

Showroombezoek op afspraak!