Kledingkast op maat bij u thuis in Assen

Zoekt u een kledingkast precies op maat op de plaats die u wilt? In de kleuren van deze tijd of klassiek. Er is volop keuze. Schuifdeuren, praktische interieurs, maar met als grootste voordeel dat zeĀ precies op maat worden gemaakt. Bij Van der Linde Interieurbouw te Zuidlaren bent u aan het goede adres. Al meer dan 25 jaar ervaring en service staat bij ons hoog in het vaandel.

In onze showroom staan een aantal kledingkasten die geheel op maat worden gemaakt. Vrijstaande kasten, hoekkasten, inloopkasten, kantoorkasten, ladekasten, dress-up kasten, move kastenĀ en zelfs kasten onder een schuine kap, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

U heeft de beschikking over een enorm scala aan kleuren, systemen, materialen en kastindelingen, die u eindeloos kunt combineren, totdat het gewenste eindresultaat is bereikt; uw eigen kledingkast. De keuze is groot, zodat u altijd de passende oplossing vindt. U kunt bijvoorbeeld uw kastinterieur voorzien van lades op maat of van ladefronten in dezelfde kleur als uw schuifdeuren.

Uitgangspunt voor Van der Linde is het realiseren van de beste kledingkast voor uw interieur met maximale opbergmogelijkheden om zo uw kastidee te realiseren.

Showroombezoek op afspraak!